Etusivu > Näyttely > Sisältö
Lyhyt LED-CCL-tiedon käyttöönotto
May 28, 2018

Elektronisten tuotteiden lisäksi kevyt, ohut, pieni, tiheä, monitoimilaite, painettujen piirilevyjen komponenttien tiheys ja integroituminen lisääntyvät. Virrankulutus on yhä suurempaa, PCB-substraatin lämmönvaimennusvaatimukset tulevat entistä kiireellisemmiksi, jos säteilevä substraatti ei ole hyvä, aiheuttaa painetun piirilevyn komponenttien ylikuumenemisen niin, että luotettavuus laskee. Tässä yhteydessä syntyy korkean lämmönvaimennusmetallin PCB-substraatti.

 

Alumiinipohjainen kuparipäällysteinen laminaatti on yleisin PCB-metallisubstraatti, jonka tuote on vuonna 1969 japanilaisella Sanyon kansallisella keksinnöllä. Vuonna 1974 alettiin käyttää STK-sarjan tehovahvistimen hybridi-integroitua piiriä. 80-luvun alussa metallipohjainen kuparipäällysteinen levy Chinaissa, joita käytetään pääasiassa sotilastuotteissa, PCB-metallisubstraattimateriaali on täysin riippuvainen tuonnista, hinta kallis. 80-luvun loppupuolella sekä alumiinipohjaisen kuparipäällysteisen laminaatin laajentaminen autoon, moottoripyöräelektroniikkatuotteet monenlaisissa käyttötarkoituksissa ja annosteluissa edistääkseen Kiinan metallisubstraattien kehittämistä PCB-tutkimus- ja valmistustekniikalle ja sen laajaa soveltamista elektroniikka, televiestintä, sähkö ja muut alat.

Edustavat ulkomaiset metallisubstraattien valmistajat ovat japanilainen Sumitomo Panasonic-sähköasentaja, DENKA HITY PLATE, USA: n Beggs-yhtiö. Japani Sumitomo -metalli-PCB-alustalla on kolme sarjaa (esim. Alumiinipohjainen kuparipäällysteinen laminaatti, kuparipäällystetty teräsrauta, kuparipäällysteinen laminaatti). Alumiinipohjainen kuparipäällysteinen laminaatti, kuparipäällystetty teräsrauta, kuparipäällystetyt laminaattituotteet olivat ALC-1401 ja ALC-1370, ALC-5950 ja ALC-3370 ja ALC-2420. Yksi varhaisimmista valmistajista on kehittänyt metallipohjan kuparipinnoitettu laminaattituotanto on valtion omistama 704th tehdas, myöhään 90-luvulla on monia yksiköitä myös kehittää ja tuottaa alumiininen kupari-verhottu laminaatti. Metallisubstraatin 704 tehtaalla on kolme sarjaa, nimittäin alumiinipohjainen kuparipäällysteinen laminaatti, kuparipäällysteinen laminaatti, rautapohjainen kuparipäällysteinen laminaatti. Alumiinipohjainen kuparipinnoitettu laminaattitehdas 704 sen ominaiseroa sen mukaan on jaettu yleiseen tyyppiin ja korkeaan lämmönjohtamiseen ja suurtaajuuspiiriin käyttäen kolmea mallia. Arvioiden mukaan maailmanlaajuinen metallipohjainen PCB-arvo oli noin 2000000000 dollaria vuonna 1991, Japanin metallipohjainen PCB-arvo 2500000000 jeniä, vuonna 1996 600000000000 jeniä 20

 

钻孔机(Drilling Machine).png